60 Shades of You

Verrijk je innerlijke kwaliteiten met 60 Shades of You

In een sollicitatiegesprek is het een veelgestelde vraag: Wat zijn je belangrijkste goede (of slechte) kwaliteiten? Het antwoord dat je geeft is dan een indicator voor de mate waarin je jezelf kent. Maar wat doe je met die zelfkennis?

Hoe uiten je kwaliteiten zich in je leven? En hoe ga je om met kwaliteiten die je meent niet te hebben?

In een lange serie maandelijkse themadagen kun je al je innerlijke kwaliteiten leren kennen en ze verdiepen. We nemen er 60, geïnspireerd op de 60 vormen van qi uit Bazi, de Chinese astrologie.

De kwaliteit die we in april onderzoeken is wijsheid.

paradijsvogel innerlijke kwaliteit 60 Shades of You Yin in Yang Emile Weesie

Innerlijke kwaliteiten

Veel mensen willen hun vleugels uitslaan, willen hun eigen leven leiden en eindelijk echt worden gezien. Daarvoor is het nodig dat je al je kwaliteiten inzet. Pas dan kun je voluit gaan leven. En dan zul je de pracht van de paradijsvogel op bovenstaande foto evenaren.

60 Shades of You biedt je in totaal zestig innerlijke kwaliteiten die de moeite waard zijn om te verkennen en te verrijken. In april is het thema ‘wijsheid’.

Wijsheid

De Chinese maand april heet dit jaar Aarde Draak. Draken zijn energiepaden die de vorm aannemen van bergketens. Over grote afstand brengen ze energie en kennis naar de plek waar ze die loslaten. Draken zijn groots en tot veel in staat. Ze zijn dragers van wijsheid…

Op de foto zie je de keten van ver aankomen, wellicht helemaal van de die besneeuwde top links achterin of misschien nog verder.

Wat is wijsheid? Kun je die aanleren? Hoe gebruikt je het? Wat kun je ermee, en wat juist niet? Hoe reageren mensen op jouw wijsheid?

Hoe zo’n themadag eruit ziet

Het programma van deze dagen is open. We zullen gebruik maken van methoden zoals qigong/ energetisch lichaamswerk, zelfonderzoek/ reflectie, meditatie, uitwisseling, mudra’s, opstellingen en het opdoen van inspiratie in de natuur.

De thema’s zijn zo gekozen dat ze de energie, die volgens de Chinese kalender in die maand actief is, weerspiegelen.

Aan elke themadag kun je afzonderlijk deelnemen. De hele cyclus duurt 60 maanden.

Wat het je brengt

Je krijgt inzicht in

  • wat de specifieke kwaliteit voor jou betekent
  • hoe die zich uit of wat ze nodig heeft om dat te doen
  • (eventueel) wat in jouw specifieke situatie speelt

Praktische zaken

  • datum: 2e zaterdag van de maand (9-2, 9-3, 13-4, …)
  • locatie: De Bilt (exacte adres volgt na aanmelding)
  • tijd: 9.30 – 17.30u
  • investering: € 75 (inclusief lunch, BTW)