bedrijfsuitje, vriendenuitje

Emile Weesie Yin in Yang vriendenuitje bedrijfsuitje tai chi taichi qigong stok

Yin in Yang biedt verschillende mogelijkheden voor de invulling van een bedrijfsuitje, vriendenuitje. Elke bijeenkomst is maatwerk, en is afhankelijk van aantal deelnemers, doel van de bijeenkomst, beschikbare tijd, locatie.

In principe kan een uitje op elke gewenste dag plaatsvinden.

Emile is als docent verbonden aan Sportcentrum Olympos (Universiteit Utrecht). Het is mogelijk om het uitje daar te laten plaatsvinden, eventueel in combinatie met andere (sport-)activiteiten.

Als docent, coach/counselor en organisatieadviseur heb ik met mensen van allerlei pluimage leren samengewerkt. Daardoor heb ik veel ’talen’ leren spreken, wat me ook bij het verzorgen van een bedrijfsuitje, vriendenuitje goed van pas komt.

Als je met vrienden een weekend of een uitje wilt organiseren, dan is het leuk om samen nieuwe dingen te beleven. Emile begreep gelijk ons idee en verpakte dat pro-actief in een fantastische kennismakingsworkshop tai chi qigong. Leuk maar ook zinvol. Hij voelde gelijk de groepssfeer aan. Wie weet wat er nog uitkomt…
Een echte aanrader!


Jaap

:root { -webkit-user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -ms-user-select: none; -moz-user-select: none; user-select: none; }