Ervaringen – wat mensen zeggen – review – recensie

dit zijn ervaringen van anderen

BaZi

Quirijn Snijder
(eigenaar gitaarinstituur L’Escola)

In mijn leven spelen momenteel veel belangrijke zaken en ik merkte dat ik behoefte had aan ondersteuning bij de keuzes die ik moest gaan maken.

Ik heb Emile gevraagd me te helpen om duidelijkheid te krijgen in wat voor mij essentieel is. Hij heeft daarbij de Chinese methode Bazi gebruikt. Emile heeft daarmee een compleet, helder en overzichtelijk beeld laten ontstaan van een aantal aspecten die direct betrekking hebben op wie ik ben en de ontwikkelingen die ik door ga maken. Op een zeer vakkundige en prettig wijze heeft hij zo een belangrijke bijdrage geleverd aan een volgende stap op mijn weg.

Ik wil Emile Weesie in zijn werk vanuit “Yin in Yang” dan ook graag van harte aanbevelen aan eenieder die open staat voor een groter persoonlijk inzicht en mogelijke veranderingsprocessen. Vijf sterren!

BaZi

Tessa Weber
(eigenaar GreenPepr)

Emile heeft mij een Bazi-lezing gegeven. Hij heeft op heldere, precieze en ook praktische wijze uitgelegd wat mijn kracht is en welke uitdagingen/kansen ik in het leven tegenkom. Aan de hand van vragen die ik tevoren had opgestuurd, heeft hij kunnen duiden hoe ik die uitdagingen het best het hoofd kan bieden. Wat ik heel opmerkelijk en prettig vond, is dat hij dat zonder enig oordeel heeft gedaan, wat mij de vrijheid liet er zelf mee aan de slag te gaan.

Het is heel verhelderend en ook bekrachtigend geweest: met meer focus kan ik dingen loslaten die niet (langer) bij mij passen.

Tessa Weber (GreenPepr.nl, expert in PR)

BaZi, Organisatieadvies

Sanne Hieltjes
(adviseur gemeente Rotterdam)

Emile heeft me een aantal malen geholpen meer inzicht te geven in mezelf en op een aantal kruispunten in mijn leven me geholpen een keuze te maken. Het fijne is dat Emile je precies genoeg mee geeft om verder te kunnen, zonder dat het zweverig wordt of je het antwoord al kant en klaar aangereikt krijgt.

Ik heb Emile ook als organisatieadviseur mee gemaakt. Hij weet zeer snel de vinger op de zere plek te leggen en met een passend aanvalsplan te komen. Hij is ontzettend prettig om mee samen te werken en richt zich in alles wat hij doet op de mensen in de organisatie. Hij heeft hierbij veel aandacht voor de innerlijke motivatie van mensen en teams, en dit neemt hij mee in zijn adviezen. Daardoor staan de mensen en teams achter het advies en is de implementatie van het advies al in gang gezet.

Tai chi

Bas Janssen
(eigenaar Corelistic 4mation)

Ik bracht reeds bijna 10 jaar mee aan tai chi en chi gong ervaring en ben selectief in het kiezen van mijn leraren. Ik wilde en kreeg een maatpakje aangeboden door Emile om precies de aandacht te geven aan de stof die ik wilde leren en waar het nodig was om extra begeleiding te mogen ontvangen. Emile heeft een schijnbaar onuitputtelijk arsenaal van chi gong oefeningen maar vooral specifieke oefeningen die gericht zijn op mijn persoon om meer rendement te halen en zodoende mijn groeiproces te verbeteren en versnellen. Voor mij is het altijd belangrijk geweest om te weten waar de bewegingen voor bedoeld zijn. Tai chi bewegingen vinden hun oorsprong in de krijgskunsten, om de juiste intentie in een beweging te leggen en deze correct uit te voeren vraagt aandacht en oefening. Emile laat me zien en voelen wat de bewegingen inhouden en wat het effect is als deze op een andere manier uitgevoerd worden. Zodoende is mijn sensitiviteit enorm toegenomen, niet alleen binnen de chi gong en tai chi vormen maar vooral ook naar mijzelf toe. Ik voel meer in mijn lichaam, energieker en gezonder, ben mentaal, energetisch en fysiek meer in balans. Ik ben minder vatbaar voor griep, heb minder last van sportblessures en als ik deze heb dan herstel ik sneller. Ik heb minder slaap nodig en mijn stemming is stabieler. Mijn ontwikkelproces wordt met grote stappen versneld in vergelijking met het uitsluitend bijwonen van groepslessen. Doordat we dieper op materie in kunnen gaan begrijp ik niet alleen veel meer van alle wijsheid die terug te vinden is in de oefeningen maar ik wordt vooral gemotiveerd en geïnspireerd om door te blijven gaan en deze rijkdom iedere dag te mogen (be)leven om steeds weer een betere versie van mezelf te ontmoeten.

/* */