Nieuw: buiten-les qigong

Sinds 2007 geef ik qigong-lessen in De Bilt. Binnen. Terwijl het veel prettiger is om de oefeningen buiten te doen! De zomerlessen zijn wel buiten, in Houdringe. Maar die stoppen zodra het schoolseizoen weer begint.

Tijdens de eerste zomerles van dit jaar werd me gevraagd waarom ik geen buitenles aanbied. Tja…

Dus bij deze: vanaf de laatste week van augustus bied ik ook buitenlessen qigong aan. Mijn idee is om dat op vrijdagmorgen te doen, van 10 – 11 uur. Maar als er meer belangstelling is voor een andere dag of tijd, dan neem ik dat serieus in overweging.

Laat dus horen waar je voorkeur naar uitgaat!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
This entry was posted in qigong. Bookmark the permalink.
Download mijn gratis e-book met 5 tips om te ontspannenVind een rustpunt met deze 5 tips die je direct kan toepassen!