Qigong in het park – zomerprogramma Yin in Yang 2018

Qigong in het park 2018

Qigong in het park is inmiddels een traditie te noemen. Al zeker 10 jaar verzorgt Yin in Yang op vier vrijdagochtenden in landgoed Houdringe open qigong-lessen. Sinds enkele jaren is dat in samenwerking met stichting MENS De Bilt. Steeds is er een leuke groep mensen bijeen die de oefeningen meedoet. Sommigen hebben al eerder qigong of taiji gedaan, voor anderen is het de eerste keer. En dat kan prima samen gaan. Want het doel is om in de natuur op een ontspannen manier bezig te zijn met je gezondheid. Het landgoed ondersteunt dat met frisse lucht, zachte temperaturen, bosgeluiden. En soms met een regenbui, maar dan gaan we naar een overdekte locatie vlak in de buurt.

qigong tai chi taichi taiji taijiquan emile weesie yin in yang zomerles houdringe de bilt bilthoven

qigong taichi yin in yang emile weesie buitenles houdringe de bilt bilthoven

Voor wie

Iedereen kan deelnemen. Wel is de groepsgrootte beperkt tot 20 mensen. Je leeftijd of lichamelijke gesteldheid zijn niet bepalend of je kunt deelnemen.

Door wie

Docent is Emile Weesie. Hij heeft als docent inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het lesgeven aan mensen van allerlei leeftijden zonder-en-met allerlei kwaaltjes. Mensen zeggen over hem dat hij in staat is de bewegingen prachtig voor te doen en ook te kunnen uitleggen hóe je ze doet.

Waar

De lessen zijn in landgoed Houdringe. Ingang bij de Groenekanseweg en ijsbaan. Als je op het eerste veld linksaf gaat en links aanhoudt, dan kom je vanzelf langs het goede veldje.

Bij slecht weer wijken we uit naar een binnenlocatie. Geef bij je aanmelding ook je mobiele nummer door, dan ontvang je op de dag zelf rond 8.30u een sms of de les inderdaad buiten kan doorgaan.

Wanneer

Op de vrijdagen: 28 juli, en 4, 11 en 18 augustus. De lessen beginnen om 10 uur en gaan door tot 11 uur of iets later.

qigong Yin in Yang Emile Houdringe

tai chi taiji chi kung qigong groepsles priveles emile weesie yin in yang