Retraite Mallorca (23/30-9-2015)

Ben je toe aan stilte, aan natuur en aan het vinden van jezelf? Dan is deze retraite iets voor jou want die is daarvoor bedoeld. Samen met collega’s organiseer ik deze retraite, omdat we zelf ook toe zijn aan stilte, natuur en onszelf.

Het programma van die week bevat veel ruimte om zelf in te vullen. Voor het ontbijt is er meditatie en qigong. De tijd na het ontbijt tot het einde van de middag is zelf in te vullen. Dan is er gelegenheid om (familie-)opstellingen te doen over thema’s die dan bij je zijn, of om mee te doen aan nog een blok qigong. De tijd na het diner is ook weer vrij te besteden.

De begeleiding is in handen van ervaren professionals: Nel Koekkoek van Koekkoek & Co verzorgt de meditatie, Petra van de Kop van Systeemkracht verzorgt de opstellingen en ikzelf verzorg de qigong.

De locatie vind ik zelf heel bijzonder. Het klooster Santuari de Cura ligt boven op een berg. En het is de plaats waar in de 13e eeuw de Catalaanse mysticus Ramon Llull leefde en werkte. Zijn gedachtegoed is een belangrijke bron gebleken voor de ontwikkeling van het enneagram. Als er behoefte aan is kunnen we in de retraite ook daar bij stil staan (buiten het programma).


Samenvatting:

  • datum: 23 – 30 september 2015
  • locatie: Santuari de Cura, Mallorca
  • kosten: 595 euro o.b.v. half pension, exlusief vervoer naar en van het klooster
  • organisatie: Systeemkracht, Koekkoek & Co, Yin in Yang
  • aanmelden: via Systeemkracht.nu
  • meer informatie: Retraite Mallorca flyer (downloadbaar)
This entry was posted in workshop. Bookmark the permalink.
Download mijn gratis e-book met 5 tips om te ontspannenVind een rustpunt met deze 5 tips die je direct kan toepassen!