Tweedaagse ‘Leef je element’

Ben je ook al toe aan de zomer? De tijd om zelf te besteden en te ontdekken wat je na de vakantieperiode wilt gaan doen. Als je weggaat kun je inspiratie opdoen in een andere omgeving en bij andere mensen. Je verwonderen, en ontdekken waardoor je je verwondert. Je kunt ook naar de tweedaagse Leef je element komen. Een inspirerende tweedaagse in het laatste weekend van juni.

Leef je element laat je ervaren wat jouw element is. Als je je element leeft dan is alles mogelijk. Dan voel je de kracht van het leven in je. Dan is stralen en voluit aanwezig zijn het enige dat je nog wilt. Dat is zelfs het enige dat je dan kunt.

We gaan uit van de Chinese elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Ze zijn symbolen van aspecten van het leven. Elk element zegt ook veel over je karakter en wat je in de wereld wilt bereiken. De tweedaagse dompelt je onder in ervaringen, gevoel en kennis. Met die inzichten kun je tijdens de vakantie jezelf opnieuw verwonderen. Ook over jezelf. Het helpt je zeker bij het ontdekken wat je na de vakantie wilt gaan doen.

[spacer height=”20px”]

Wat je kunt verwachten

Je element is nauwelijks in woorden uit te drukken. Er is zoveel tegelijk als je je element leeft! Daarom zullen we vooral ook zonder woorden ervaren. Uiteraard wel met twee voeten op de grond, want dat is een van de kenmerken van Yin in Yang. Na afloop kun je het volgende meenemen.

  • beelden van en ervaringen met jouw element
  • wat je nodig hebt om je element tot zijn recht te laten komen
  • waardoor jouw element uit zijn doen kan raken

[spacer height=”20px”]

Samenvatting

De tweedaagse Leef je element in het kort:

  • datum: 25 en 26 juni 2016 (laatste weekend van juni)
  • locatie: De Oude Winkel, De Bilt
  • kosten: 195 euro (met boekje, thee/koffie en lunch; zonder overnachting)
  • aanmelden
This entry was posted in workshop. Bookmark the permalink.
Download mijn gratis e-book met 5 tips om te ontspannenVind een rustpunt met deze 5 tips die je direct kan toepassen!