Varken en jij

Het jaar van het Varken en jij

Varken jihai droomplekken yin in yang krachtvanzelf emile weesie

2019 is niet zo maar het jaar van het Varken. Die naam betekent iets en daarvan kun je profiteren. Je kunt je jaar zo inrichten dat je de voordelen ervan zo goed mogelijk benut.

Tijdens een eendaagse workshop gaan we dieper in op de betekenis van het jaar van het Varken.

Over het programma

Vergelijk het met het weerbericht. Stel dat uit modellen blijkt dat de overheersende windrichting dit jaar Oost is. Dan kun je dat als gegeven aannemen, maar je kunt je ook afvragen wat dat betekent. De kans dat de zomer heter zal zijn, en de winter kouder dan anders is reëel, want meestal waait de wind uit het Zuidwesten en brengt stabiele vochtige zeewind. Je kunt je ook afvragen wat die oostenwind voor jou zelf betekent. Ben je goed tegen hitte of juist niet? Heb je iets te zoeken in het westen of was je juist op weg naar het oosten? Plan je je vakantie ver weg als je weet dat de kans op zon in Nederland groter is dan normaal?
En wat doe je met deze kennis?

Zo kun je ook veel over het jaar te weten komen als je de kenmerken van het Varken beter kent. Hoe beter je die kent, hoe groter de kans op een gelukkig en succesvol 2019.

Wat de dag je brengt

Het geeft je handvatten waarmee je rekening kunt houden. Je weet beter hoe je van 2019 een succesvol jaar kunt maken. Daarnaast krijg je een eerste schets van het verhaal achter de dieren van de Chinese kalender, en waarom die (bijvoorbeeld) pas in februari begint.

Praktisch

  • datum: zaterdag 23 maart 2019
  • locatie: De Bilt (details volgen na aanmelding)
  • tijd: 9.30 – 17.00u
  • investering: € 125,00 (incl beknopte syllabus en BTW)

De foto is genomen van droomplekken.nl