Ervaringen van cliënten

Tamara:

Vandaag mocht ik genieten van een tuina massage. De ontvangst was erg relaxed en de ruimte is, mede door het hout op de muren, erg fijn. Er hangt een prettige sfeer. Emile stelt geïnteresseerd vragen waar je evt. last van hebt/pijn hebt om zo de behandeling goed af te stemmen op je lijf. Je mag nog kiezen tussen wel/geen gebruik van olie en als je wel olie wilt is er ook nog keuze uit geuren. Heel fijn om deze keuze te hebben.
Tijdens de massage vraag Emile ook met regelmaat hoe iets voelt en/of hoe het gaat, wat ik als erg prettig heb ervaren. Het was een erg fijne massage. Daarna kreeg ik ook nog wat tips voor wat ontspanning van de rugspieren, tijdens een afsluitend kopje thee om nog even bij te komen van de massage. Heel fijn! Zeker de moeite waard om een massage te boeken bij Emile

Eveline:

Ik denk dat Tui Na-massage is uitgevonden voor Emile zijn handen en hele wezen. Met veel aandacht en respect stemt hij voelend de aanrakingen af op mijn vraag. Heel zorgvuldig en steeds in contact.
Emile en Tui Na, echt een aanrader!

Peter:

Emile, via deze weg wil ik je bedanken voor de pijn-massage. Ik kan anderen deze massage aanraden. Door de goede sfeer en de rust (kunde) kan ik me ontspannen, waardoor ik de massage als zeer prettig heb ervaren.
Na de massage kon ook mijn fysiotherapeut duidelijk merken dat de spanningsgebieden in mijn lijf waren afgenomen. Ik hoop dat je meer mensen zoals mij kan helpen, Emile. Nogmaals bedankt!

Carl:

Ik ken Emile van de qigong-lessen waar hij een ontspannen en relaxte omgeving biedt. De massage is heel fijn om te ondergaan, de sfeer is zeer veilig en hij vraagt regelmatig respons waar hij veel aandacht voor heeft. Ik ondervind tijdens en na de massage een zeer fijn gevoel dat steeds langer aanhoudt.
Het is jammer dat door Corona een aantal massages moesten vervallen, maar nu is de draad weer opgepakt.
Emile, succes met het afronden van je opleiding en tot de volgende keer.

Henk:

Op 7 mei de eerste tuina-massage geboekt bij Emile. Het voelde na lange tijd als “weer thuiskomen in mijn eigen lijf”.
Emile neemt de rust en de tijd om zijn aanraking goed af te stemmen met mijn grenzen en behoeftes van dat moment. Hij is zorgzaam, respectvol en professioneel; reden voor mij om na afloop direct een vervolgafspraak te boeken.
Tip: plan niet direct daarna veel afspraken en blijf nog even inde rust!