Ervaringen van cliënten

Ervaringen geven vaak een beter beeld over wat je van een massage kunt verwachten dan een tekst op een website of in een folder. Hier vertellen enkelen in hun eigen woorden hoe ze een massage hebben ervaren.

Hun woorden stemmen me dankbaar.

Edmée:

Aanvankelijk is het gewoon een fijne massage waarbij ik de energie al snel voel stromen. Emile stemt af hoe stevig het kan en zoekt mogelijkheden zolang dit nog comfortabel voor me is.
Ik ontspan plekken die al heel lang vastzitten en maak bewegingen waarmee ik mezelf verbaas. Hierin begeleidt hij me zorgvuldig.
Vooral vlak erna maar ook gaandeweg na wat behandelingen voel ik wat meer ruimte.
Daar helpt de Qigong-les die ik wekelijks bij hem doe zeker ook bij.

Ik ben er blij mee!!

Helen:

Als je ECHT wilt ontspannen en op de reset-knop wilt drukken na een stressvolle tijd, dan kan ik de Tuina massage bij Emile ten zeerste aanbevelen!! Heel bijzondere techniek die ook invloed uitoefent via stimulering van de meridianen, dus een zachte doch effectieve en holistische techniek voor je algehele gesteldheid.
Ik voelde na de sessie meteen de effecten op lichaam en geest. Overigens heeft Emile een heel prettige en vertrouwelijke omgang, dus echt een aanrader!

Ilse:

De tijd lijkt anders te lopen, de wereld wordt zachter en er is een en al oprechte aandacht met een open hart. Een massage bij Emile is in heel veel opzichten een weldadige ervaring.
Bij hem ervaar ik alle ruimte en veiligheid om er te zijn.
Hij kan als geen ander luisteren en masseren. Elke massage ervaar ik weer dat hij feilloos de plekken weet te vinden die pijn doen of gevoelig zijn, en zijn behandeling werkt zo enorm goed. Wanneer ik naar huis ga voel ik me overstromen van dankbaarheid.
Het is een kunst om er voor een ander te zijn, waarbij er oprechte ruimte en aandacht is zonder dat de ander iets invult of uit zichzelf gaat en Emile verstaat die kunst!
Emile, dank je wel dat je er bent en dat jij dit vak verstaat en uitoefent.

Oda:

Bij Emile zijn, is voor mij tot rust komen. Bij de binnenkomst is het al prettig, het ruikt aangenaam. Emile vraagt hoe het met me gaat. Hij is aandachtig, rustig en afgestemd op mij. Na 5 min praten begint hij de massage, van mijn rug en nek. Het is een oase van rust en stilte, waarin ik me over kan geven aan zijn handen. Ik merk dat hij goed geaard in zichzelf staat. Hij onderzoekt en stemt af met zijn handen en bouwt zo de massage op. Daar waar nodig geeft hij meer druk met handen/onderarmen/ knokkels van zijn hand. Of het losschudden van mijn armen en trilling geven met zijn onderarm die zich doorzet in mijn lijf. Ik ervaar het als zeer weldadig. Ik kwam binnen met overal pijn in mijn lijf en ga weg veel lichter en weinig pijn..:) Ik weet dat ik hem absoluut kan vertrouwen dus ik kan me ook overgeven aan dit proces. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen.

Kathelijn:

Emile neemt alle tijd voor de massage. Ik voelde me niet gehaast en kwam tot rust. Na één behandeling waren mijn klachten nagenoeg weg, maar omdat de tuina-massage zo ontspannend werkt, ben ik nog enkele keren teruggekomen. Ik raad het iedereen aan.


Groetjes (en ik heb een massage gevraagd voor mijn verjaardag…)

Tamara:

Vandaag mocht ik genieten van een tuina massage. De ontvangst was erg relaxed en de ruimte is, mede door het hout op de muren, erg fijn. Er hangt een prettige sfeer. Emile stelt geïnteresseerd vragen waar je evt. last van hebt/pijn hebt om zo de behandeling goed af te stemmen op je lijf. Je mag nog kiezen tussen wel/geen gebruik van olie en als je wel olie wilt is er ook nog keuze uit geuren. Heel fijn om deze keuze te hebben.
Tijdens de massage vraag Emile ook met regelmaat hoe iets voelt en/of hoe het gaat, wat ik als erg prettig heb ervaren. Het was een erg fijne massage. Daarna kreeg ik ook nog wat tips voor wat ontspanning van de rugspieren, tijdens een afsluitend kopje thee om nog even bij te komen van de massage. Heel fijn! Zeker de moeite waard om een massage te boeken bij Emile

Eveline:

Ik denk dat Tui Na-massage is uitgevonden voor Emile zijn handen en hele wezen. Met veel aandacht en respect stemt hij voelend de aanrakingen af op mijn vraag. Heel zorgvuldig en steeds in contact.
Emile en Tui Na, echt een aanrader!

Peter:

Emile, via deze weg wil ik je bedanken voor de pijn-massage. Ik kan anderen deze massage aanraden. Door de goede sfeer en de rust (kunde) kan ik me ontspannen, waardoor ik de massage als zeer prettig heb ervaren.
Na de massage kon ook mijn fysiotherapeut duidelijk merken dat de spanningsgebieden in mijn lijf waren afgenomen. Ik hoop dat je meer mensen zoals mij kan helpen, Emile. Nogmaals bedankt!

Carl:

Ik ken Emile van de qigong-lessen waar hij een ontspannen en relaxte omgeving biedt. De massage is heel fijn om te ondergaan, de sfeer is zeer veilig en hij vraagt regelmatig respons waar hij veel aandacht voor heeft. Ik ondervind tijdens en na de massage een zeer fijn gevoel dat steeds langer aanhoudt.
Het is jammer dat door Corona een aantal massages moesten vervallen, maar nu is de draad weer opgepakt.
Emile, succes met het afronden van je opleiding bij Qingbai en tot de volgende keer.

Henk:

Op 7 mei 2021 de eerste tuina-massage geboekt bij Emile. Het voelde na lange tijd als “weer thuiskomen in mijn eigen lijf”.
Emile neemt de rust en de tijd om zijn aanraking goed af te stemmen met mijn grenzen en behoeftes van dat moment. Hij is zorgzaam, respectvol en professioneel; reden voor mij om na afloop direct een vervolgafspraak te boeken.
Tip: plan niet direct daarna veel afspraken en blijf nog even inde rust!