Ontspannen en bewust bewegen

Hard werken, hard sporten en hard ontspannen gaan samen. Met Bewust bewegen haal je meer gezondheid uit je sporten.

In deze tweedaagse kun je ontdekken hoe jouw lichaam het liefste wil bewegen. En hoe je je souplesse en coördinatie verder verbetert. Kun je je voorstellen dat je daarna ingewikkelde bewegingen kunt maken en dat je de energie van je lichaam gericht kunt aanspreken? Het kan…

Op 1 april, zondag van Pasen.

Gyrokinesis ®

Aan het eind van een Gyrokinesis© les is het hele lichaam in beweging gezet en in een betere balans gebracht. Met aandacht voor ademhaling, het stimuleren van het zenuwstelsel en het openen van de energiebanen. Dit resulteert in een gevoel van rust, welbehagen en mentale helderheid.

Qigong

Ontdek ook hoe lekker het is om qigong te doen. Na afloop zul je verkwikt zijn, je vitaler en gezonder voelen. De oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en je hoeft geen extreme houdingen aan te nemen. Alle oefeningen zijn afgeleid van bewegingen in de natuur. Daardoor voelen ze ‘natuurlijk’ aan.

portretfoto Susan Koelewijn gyrotonic gyrokinesis
Emile Weesie Yin in Yang

Data

Zondag 1 april 2018. We beginnen om 9.30u en gaan door tot ongeveer 18.00u.

Locatie

Bewust bewegen vindt plaats in
De hof van Barlo
Groenekanseweg 256
3737 AL Groenekan.

Begeleiding

Emile Weesie (Yin in Yang) verzorgt de qigong-lessen. Susan Koelewijn (Studio Zenopsis) verzorgt de lessen gyrokinesis®.

Investering

€ 75,00 (inclusief lunch).
Je ontvangt een rekening na aanmelding

:root { -webkit-user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -ms-user-select: none; -moz-user-select: none; user-select: none; }