tuina-massage

Tuina-massage

Heb je zin in een ontspannende tuina-massage?

Zoek je een cadeau voor iemand die je dierbaar is?

Je eigen lichaam voelen
de aanraking als je gids
jouw ervaring als leidraad

De weldaad van het contact
echt aanwezig en gevoeld
ontspannen zijn in het nu

Bij Yin in Yang kun je een tuina-massage krijgen. Dat is een Chinese vorm van therapeutische massage, die weldadig is voor je lichaam en geest. De massage bevordert het stromen van qì door je lichaam. Dat maakt je vitaler en gezonder.

Momenteel kun je alleen ontspanningsmassage en massage ter verlichting van pijn en stress boeken.

De kosten voor een massage bedragen € 25,00.

Voorafgaand aan de eerste massage vind ik het belangrijk om elkaar wat te leren kennen en te horen wat je van de massage verwacht. Dan kunnen we kijken wat mogelijk is. Dat gesprek is gratis.

Aanbevelingen

Ik denk dat Tui na-massage is uitgevonden voor Emile zijn handen en hele wezen. Met veel aandacht en respect stemt hij voelend de aanrakingen af op mijn vraag. Heel zorgvuldig en steeds in contact. Emile en Tui na, echt een aanrader!
Eveline
Op 7 mei de eerste tuina-massage geboekt bij Emile. Het voelde na lange tijd als "weer thuiskomen in mijn eigen lijf". Emile neemt de rust en de tijd om zijn aanraking goed af te stemmen met mijn grenzen en behoeftes van dat moment. Hij is zorgzaam, respectvol en professioneel; reden voor mij om na afloop direct een vervolgafspraak te boeken. Tip: plan niet direct daarna veel afspraken en blijf nog even inde rust!
Henk
Ik ken Emile van de qigong-lessen waar hij een ontspannen en relaxte omgeving biedt. De massage is heel fijn om te ondergaan, de sfeer is zeer veilig en hij vraagt regelmatig respons waar hij veel aandacht voor heeft. Ik ondervind tijdens en na de massage een zeer fijn gevoel dat steeds langer aanhoudt. Het is jammer dat door Corona een aantal massages moesten vervallen, maar nu is de draad weer opgepakt. Emile, succes met het afronden van je opleiding en tot de volgende keer.
Carl