tuina-massage

Tuina-massage

Heb je zin in een ontspannende tuina-massage?

Zoek je een cadeau voor iemand die je dierbaar is?

Je eigen lichaam voelen
de aanraking als je gids
jouw ervaring als leidraad

De weldaad van het contact
echt aanwezig en gevoeld
ontspannen zijn in het nu

Bij Yin in Yang kun je een tuina-massage krijgen. Tuina is een Chinese vorm van medische massage. De massage bevordert het stromen van qì door je lichaam. Dat maakt je vitaler en gezonder.

De tuina-massages die je bij Yin in Yang krijgt zijn ontspanningsmassages en massages ter verlichting van pijn en stress krijgen. De kosten voor een ontspanningsmassage bedragen € 60,00. De prijs voor pijn- en stressmassages is € 30,00.

Onderdeel van de eerste massage is een kort gesprek over wat je van de massage verwacht en of je specifieke klachten hebt. Dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

Aanbevelingen

Ik denk dat Tui na-massage is uitgevonden voor Emile zijn handen en hele wezen. Met veel aandacht en respect stemt hij voelend de aanrakingen af op mijn vraag. Heel zorgvuldig en steeds in contact. Emile en Tui na, echt een aanrader!
Eveline
Op 7 mei de eerste tuina-massage geboekt bij Emile. Het voelde na lange tijd als "weer thuiskomen in mijn eigen lijf". Emile neemt de rust en de tijd om zijn aanraking goed af te stemmen met mijn grenzen en behoeftes van dat moment. Hij is zorgzaam, respectvol en professioneel; reden voor mij om na afloop direct een vervolgafspraak te boeken. Tip: plan niet direct daarna veel afspraken en blijf nog even inde rust!
Henk
Ik ken Emile van de qigong-lessen waar hij een ontspannen en relaxte omgeving biedt. De massage is heel fijn om te ondergaan, de sfeer is zeer veilig en hij vraagt regelmatig respons waar hij veel aandacht voor heeft. Ik ondervind tijdens en na de massage een zeer fijn gevoel dat steeds langer aanhoudt. Het is jammer dat door Corona een aantal massages moesten vervallen, maar nu is de draad weer opgepakt. Emile, succes met het afronden van je opleiding en tot de volgende keer.
Carl
Emile, via deze weg wil ik je bedanken voor de pijn-massage. Ik kan anderen deze massage aanraden. Door de goede sfeer en de rust (kunde) kan ik me ontspannen, waardoor ik de massage als zeer prettig heb ervaren. Na de massage kon ook mijn fysiotherapeut duidelijk merken dat de spanningsgebieden in mijn lijf waren afgenomen. Ik hoop dat je meer mensen zoals mij kan helpen, Emile. Nogmaals bedankt!
Peter