Activiteiten 2024

Deze workshops zijn klassikaal te volgen.

workshop

Ben je eigen masseur

Een goede massage is heerlijk om te ontspannen of juist vitaal te worden. Je kunt ook jezelf masseren. In een kleine 10 minuten geef je je qi een oppepper en kun je er weer tegenaan.

workshop

Een oudje

De natuur is voor de Oude Chinezen een belangrijke inspiratiebron geweest. Deze qigong-serie is daarvan een goed voorbeeld. Activeer de energie van de vijf dieren in jezelf.

workshop

Verdieping van een populaire serie

De Shiba shi is een veel beoefende taiji-qigong-serie. Je hele lichaam komt aan bod. In deze workshop gaan we dieper op de oefeningen in: minder inspanning, meer intentie.

workshop

Een klassieke qigong-serie

Ben je op zoek naar qigong-oefeningen die goed zijn voor je ademhaling? Dan is deze serie iets voor jou. Acht oefeningen die door velen als dé qigong-oefeningen worden gezien.

cursus

Deel 1 van Qigong voor je gezondheid

Deze qigong-serie legt veel nadruk op je eigen qi. En die is belangrijk om in deze veeleisende wereld je eigen leven te kunnen leiden. Vanuit beweging, ademhaling, klank, intentie.

cursus

Deel 2 van Qigong voor je gezondheid

Heb je deel 1 gedaan (Vijf klanken-qigong) en wil je meer? Dan biedt deze cursus je een serieus vervolg. Hier leer je hoe je de qi uit de kosmos met die van jezelf verbindt.

:root { -webkit-user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -ms-user-select: none; -moz-user-select: none; user-select: none; }