Leslocaties

Vier leslocaties heeft Yin in Yang in De Bilt en Bilthoven:

    • Waterweg 110: groepslessen en workshops
    • Rembrandtlaan 14a: massage, coaching, privéles
    • natuurgebied Houdringe: groepslessen
    • paviljoen Beerschoten: groepslessen

Wil je meer inhoudelijke informatie? Klik dan op lessen, workshops, tuina-massage, coaching.

Waterweg 110, De Bilt

foto van gebouw met etalages

Gratis parkeren voor de deur.

De ingang is achterom, via de groene deur onderaan de metalen trap.

Met de bus
Buslijnen 77 stopt midden in De Bilt bij halte Looydijk. Loop van de halte naar de rotonde en ga linksaf de Looydijk in. Bij de tweede kruising ga je rechtsaf de Waterweg in. Loop door tot nummer 110, en ga achterom.

Rembrandtlaan 14a, Bilthoven

foto van gebouwen gezien vanaf een loopbrug over spoorrails

Gratis parkeren voor de deur.

Met de bus
Buslijnen 77 en 58 stoppen bij station Bilthoven. Ga vanaf de bushalte naar de rotonde (Soestdijkseweg – Jan Steenlaan) en ga de Jan Steenlaan in. De eerste weg links is de Rembrandtlaan. Ga die in en loop door tot je bij de skilift bent. Volg dan de aanwijzingen onder “Met de auto“.

Met de trein
De sprinters naar Utrecht, Baarn en Amersfoort stoppen op station Bilthoven. Loop over het perron richting Utrecht en neem de loopbrug naar de parkeerplaats. Op de parkeerplaats ga je naar links, in de richting van MK Skiservice. Ga door de poort die vlak naast het gebouw is, en loop om het gebouw heen tot je bij de ingang bent.
Volg dan de aanwijzingen onder “Eenmaal binnen“.

Met de auto
Bij Rembrandtlaan 14 staat een lichtblauwe tweepersoonsskilift. Ga daar het terrein op (volg de schermen MK Skiservice). Je komt dan bij een groot donkergrijs gebouw waarop een reclame voor Mentelity Foundation is aangebracht. Aan de linkerzijde is de ingang, die meestal open staat.

Eenmaal binnen, ga je links de trap op, en loop je vervolgens tot het einde van de gang. Dan kom je vanzelf bij de ruimte van Yin in Yang.

natuurgebied Houdringe, De Bilt

foto van veld in het landgoed Houdringe

Gratis parkeren in de parkeerstrook.

Adres: Parkeerplaats Vissersteeg (onder die naam te vinden op Google Maps).

paviljoen Beerschoten, De Bilt

foto van beeldentuin Beerschoten in de sneeuw

Gratis parkeren in de parkeerstrook.

Adres: De Holle Bilt 6, De Bilt.

De leslocatie wordt gegeven op het terras achter het paviljoen.

Met de bus
Veel regionale buslijnen (o.a. 50, 73 en 74) stoppen bij halte “KNMI”. Vandaaruit volg je de Kapelweg en ga je rechtsaf de Dorpstraat (v.o. Steenstraat) in. Bij het kruispunt steek je recht over, de Holle Bilt in. Volg die weg voorbij de flauwe bocht naar links en tot vlak voor een flauwe bocht naar rechts. Daar is een toegang naar natuurgebied Beerschoten. Loop door tot je aan de rechterkant het witte paviljoen ziet, en de vlaggen van Utrechts Landschap. Loop om het gebouw heen.