Ontspannen op vakantie?

Wil je even tijd voor jezelf voordat je op vakantie gaat? Om de drukte van alledag los te laten, zodat je echt kunt genieten van je vakantie?

twee armen die zich uitstrekken tegen de achtergrond van blauwe lucht en boomtoppen

Wat deze dag je brengt

Op vakantie gáán is nog een heel avontuur. Om alles op tijd overgedragen te krijgen, om alles op tijd ingepakt te krijgen, om alles schoon te hebben, om alles nog een keer te hebben nagelopen… Op vakantie zijn, is leuk. Maar op vakantie gáán…

Neem even een dag (die je je misschien niet kunt veroorloven) om terug te schakelen. Het ritme van werk, school, gezin, sporten, commissies enzo op een rustige manier loslaten zodat je niet in een gat valt, maar ontdekt dat het zonder al die drukte heel goed te doen is. En dat je na afloop van de dag zin hebt om op vakantie te gaan, en er ook klaar voor bent. Uitgerust, energiek, open.

Op deze dag (zondag 9 juli 2023) begeleiden Susan Koelewijn en Emile Weesie je met het verleggen van de aandacht naar jezelf. Met eenvoudige en zachte oefeningen kom je steeds meer los van de waan van de dag, en steeds meer bij ontspanning.

We oefenen vier keer een uur waarbij elk uur een andere invulling heeft. Twee uur oefen je onder begeleiding van Susan, en twee uur onder begeleiding van Emile. De oefeningen zijn eenvoudig om mee te doen en afkomstig uit de zeer brede ervaring die Susan en Emile in de loop van ruim 15 jaar lesgeven hebben opgedaan. Ze weten als geen ander hoe ze oefeningen kunnen samenstellen zodat jij die op dit moment kunt doen.

De oefeningen kun je na afloop in principe thuis te doen. Ze zijn o.a. gebaseerd op taiji (tai chi), qigong, gyrokinesis® en Feldenkrais.

We nemen ook ruim de tijd voor rust zodat de dag zelf ook al een afwisseling van doen en ontspanning heeft…

Praktisch

  • datum: zondag 9 juli
  • locatie: Waterweg 110, De Bilt
  • tijd: 10.30 – 17.00u
  • door: Susan Koelewijn en Emile Weesie
:root { -webkit-user-select: none; -webkit-touch-callout: none; -ms-user-select: none; -moz-user-select: none; user-select: none; }